domenica 30 marzo 2008

Daring Baker - March Challenge

I definitely jumped the february challenge. What a pity. I would really wanted doing some baking.


But I cannot loose the march challenge!Here it is the perfect birthday cake!Perhaps it’s too white infact I decorated it with smarties. Inside there is the same cream of the topping and raspberry preserve, I didn't use it my parents don't love it at all.Here it is the daring original recipe.

My niece loved it!


The Perfect Cake- Original recipe on http://daringbakersblogroll.blogspot.com/.


In italiano uè:
Ho saltato a pie pari la sfida di febbraio! Peccato mi avrebbe fatto molto piacere panificare.
Ma non mi perdo quella di marzo 2008!
Ecco la torta di compleanno perfetta!
Forse è un po’ troppo bianca, ho ottemperato con gli smarties, dentro si mette altra crema e a piacere conserva di lamponi.
Per la ricetta original andate su Daring Bakers.




10 commenti:

Anonimo ha detto...

Oh! The smarties give it a beautiful touch. Nice work!

Unknown ha detto...

Great job! I love the decoration with the smarties! I'm sure your niece was thrilled.

Amy J. ha detto...

Too cute! It kind of reminds me of the one I did -- I used big round candy sprinkles in different colors. Looks yummy!

Sheltie Girl ha detto...

Your cake is simply lovely and I love the candies.

Natalie @ Gluten A Go Go

Unknown ha detto...

Simply decorated, but it is so cute!

Miss Ifi ha detto...

Awww the smarties make it look so cute!!! Congratulations on your challenge!!!

creampuff ha detto...

Bellissima torta!

enza ha detto...

l'hai trovata un tantino troppo grassa?
comunque adesso so di cosa è fatta la crema del k fetta al latte :D
la torta con gli smarties è bellissima

Lunch Buckets ha detto...

It looks like a princess cake :)

Big Boys Oven ha detto...

what you have there,a sure beauty!